Good Friday Andelst: Do something sweet!

Meld je aan voor Good Friday 2021 in Andelst!

24 september 2021 is het zo ver: de tweede editie van Good Friday! Een dag waarop we onze eigen werkzaamheden even neerleggen en ons in kunnen zetten voor een goed doel. Het blijft een beetje onder voorbehoud natuurlijk, want het moet wel allemaal mogelijk en verantwoord zijn. Daar hebben we ook rekening mee gehouden met het inrichten van de verschillende projecten. Zo gaan we minder mét mensen maar meer vóór mensen doen, de activiteiten vinden zo veel mogelijk buiten plaats en overal wordt rekening gehouden met afstand en hygiëne.

Vanuit Andelst gaan we dit jaar aan de slag bij Bio vakantieoord in Arnhem. De stichting Bio Vakantieoord zet zich in om gezinnen met een gehandicapt kind te laten genieten van een zorgeloze vakantie. Een mooi en goed onderhouden park draagt hier natuurlijk aan bij, en daar gaan wij een handje bij helpen!

Van 09:00-ca.15:00 uur gaan we aan de slag, waarna we gezamenlijk de dag zullen afsluiten. Voor lunch wordt gezorgd!

Via dit formulier kan jij je als medewerker van de vestiging Andelst aanmelden. We hopen jullie allemaal te zien, zodat we er weer een mooie dag van kunnen maken!

Good Friday Andelst